De aftrap van onze mini make-overs!
14 december 2018 

De aftrap van onze mini make-overs!

Laatst is onze stylist afgereisd naar Asperen voor onze eerste mini make-over! We kregen de opdracht om een leeg staande zolder op te pimpen met een bed van pallets. Met de bus volgeladen met onze mooie gooide ging ze op pad.

Het bed van pallets en de betonnen vloer geven de kamer een stoere uitstraling. Door onze goodies krijgt de kamer een gezellige en huiselijke sfeer! 

Er is gekozen om vooral te werken met lichte en natuurlijke kleuren. Doordat de kamer rust en licht uitstraalt geeft het een fijne sfeer voor een slaapkamer.

We willen jullie voorstellen aan onze nieuwe manden, de Bandung! (twee manden aan de linker kant) Deze manden zijn verkrijgbaar in twee verschillende kleursamenstellingen namelijk: naturel/wit en naturel/wit/zwart. Deze manden zijn perfect om planten in te doen of gewoon als opbergmand! 

Naast de Bandung is ook de Kandia (bijzettafeltje) een nieuwe lid van de Yoshiko familie. Dit tafeltje heeft een stalen frame als poten met daarop een prachtig koperen blad. Voor een relaxte sfeer is er wat van de Ban Ao Jasmijn (geur wax) in de BanBan (wax brander)  gedaan. Wist je dat de geur Jasmijn zorgt voor ontspanning? 

De klant was zeer tevreden met het eindresultaat, net als wij!

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.