Eerste open huis was groot succes
14 december 2018 

Eerste open huis was groot succes

Sinds kort hebben wij een leuke en gemotiveerde stagiair in ons bedrijf. Zij kreeg van ons de opdracht om naar aanleiding van het afgelopen open huis, het toilet en de kantine te stylen met al onze mooie goodies. Dit was een groot succes, net zoals het open huis. Wij willen dan ook de klanten bedanken voor hun komst! Heb je ons open huis gemist maar wil je graag een keer langs komen? Dan kunt u ook gewoon een afspraak maken via hello@yoshikohome.com!

We hebben gekozen om de kleuren Naturel & zwart te gebruiken. Dit komt omdat wij vinden dat dat wat meer bij de tijd van het jaar hoort, namelijk winter.

Hieronder kunt u zien hoe de styling van het toilet en de kantine is geworden en geven wij u wat tips en tricks.

Het Toilet

We hebben gekozen om de kleuren Naturel & Zwart te gebruiken. Dit geeft een wat warmere sfeer voor de tijd van het jaar.
– Voor de spiegel hebben we gekozen om een Muladi black op te hangen.
– Om de rest van de spullen in een toilet netjes op te bergen heeft ze ervoor gekozen om daar de Nator neer te zetten. Dit is een mooie open mand en perfect om spullen in te doen.
– Als laatste heeft ze ervoor gekozen om een BanBan (wax brander) met een Ban Ao geurtje neer te zetten, zodat het lekker fris ruikt in het toilet.

DIY Fishnet

Voor de wc rollen wilden we ook een mooie en stijlvolle oplossing. De stagiair heeft ervoor gekozen om het Fishnet te gebruiken. Ze heeft de onderste ring doorgeknipt, waardoor de wc rollen er in passen en niet eruit kunnen vallen.

De Kantine

Voor de kantine wilde we een huiselijke sfeer en ook dit werd weer aangekleed met de goodies die wij verkopen.
We hebben er dan ook voor gekozen om met het oog op de open dag een hoekje echt huiselijk te maken en de stelling zo in te delen dat klanten ook gelijk kunnen kopen.

 

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.