Betalen

Je kunt je bestelling betalen via iDEAL, PayPal of creditcard. Er zijn geen extra kosten verbonden aan betalen via iDEAL en PayPal.


iDeal
Als je toegang hebt tot internetbankieren bij ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab dan kun je via iDeal betalen bij Yoshiko Home.


Creditcard
Je kunt direct betalen met VISA card of MasterCard.


Paypal
Je kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt je product verstuurd zodra we je betaling binnen hebben.Verzenden

Verzendkosten
De standaard verzendkosten zijn € 5,50 voor pakketpost en € 3,45 voor brievenbuspakketjes binnen Nederland.
De verzendkosten voor Duitsland en België zijn € 9,00.
De verzendkosten voor Frankrijk zijn € 12,75.


Levertijd
Alle bestellingen worden binnen 48 uur verwerkt en verzonden, met uitzondering van weekend- en feestdagen. Brievenbuspost en pakketpost via PostNL heeft een levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. feestdagen). Yoshiko Home is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens de transport.

Heb je na 3 werkdagen je bestelling nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.


Verzendbevestiging
Zodra wij jouw pakket hebben verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een trackingnummer, als deze code begint met 3S kan je je pakket volgen door op de code te klikken. Als deze code begint met BUS is deze met brievenbuspost verzonden en kun je deze helaas niet traceren... even geduld dan alsjeblieft, je bestelling is onderweg!Retourneren

Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dat kan gebeuren. Meld je retour aan door een mail te sturen aan hello@yoshikohome.com en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en de reden van retour. Vervolgens ontvang je van ons bericht met een retourformulier en het retouradres. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen na aanmelding te hebben ontvangen. 

We zullen het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten op jouw rekeningnummer.

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.


Wil je een vervangend artikel en/of ruilen?
Als je ter vervanging een nieuwe levering wilt, bijvoorbeeld een artikel in een andere kleur, dan kun je op dezelfde manier als jouw eerdere bestelling dit nieuwe artikel via onze webwinkel bestellen.

Tweede optie is om het product dat je wilt retourneren aan ons terug te sturen en op de retourbon aan te geven voor welk artikel je het wenst om te ruilen.


Creditnota
Als wij jouw retour hebben ontvangen, sturen wij je een creditnota per mail. Je kunt dan het geld binnen 7 dagen op je rekening, creditcard of PayPal account verwachten.

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzender
- Als wij jouw retour hebben ontvangen, zullen we binnen 7 dagen het geld terug storten op je rekening.


Laat hier je naam & e-mailadres achter en ontvang direct de eenmalige kortingscode.
Ontvang direct de eenmalige kortingscode.