Interieurbloggers delen de ins en outs voor 2017 #2
17 december 2016 
in Trends

Interieurbloggers delen de ins en outs voor 2017 #2

 

Het is eind december en 2017 staat voor de deur! Wij vroegen bekende interieurbloggers welke trends wij in 2017 veel gaan zien en wat er op interieurgebied écht niet meer kan. Vorige keer deelde Carolien Manning de ins & outs volgens haar en deze keer is Sanne van &stijl aan de beurt.

Sanne van &stijl

&stijl

“Allereerst wil ik zeggen dat ik zelf voornamelijk mijn gevoel achterna ga als het gaat om interieur en eigenlijk niet zo bezig ben met trends. Trends duren maar eventjes en ook al houd ik onwijs van veranderen in ons interieur, je kunt maar beter een stijl aan houden in huis waar je je langere tijd goed bij voelt. Tuurlijk is het wel leuk te experimenteren met verschillende stijlen en trends, ook om er achter te komen, wat er dan bij je gevoel past.”

Uit

  • Koper is huis gaat helemaal verdwijnen. Ik vond het al een tijdje niks meer, maar nu is het klaar met koper voor mij. Goud kan dus nog wel!

In

  • Groen blijft heel populair. Je zag het in 2016 ook al wel, maar warm en diep groen gaan het helemaal worden in 2017. Veel planten dus, kunnen in elk vertrek van je woning. Denk bijvoorbeeld ook aan je badkamer om planten neer te zetten!
  • Ronde vloerkleden. Ik houd zelf meer van de rechthoekige variant, maar een natuurlijk, rond kleed kan ook erg mooi zijn! Je kan een vloerkleed ook als wandkleed gebruiken, voor een soort kunststuk aan je muur!
  • Roestige, warme kleuren. Terra, rood, oud roze, dat gebeuren.
  • Luxe style, veel goud en messing bijvoorbeeld. Een interieur dat klasse en volwassenheid uitstraalt.

Verder gewoon lekker doen wat goed voelt in je interieur. Je zal, als je mijn blog volgt volgend jaar, zien dat ik dat ook doe. Of iets nou een trend is of niet!

Wat vind jij van de trends voor 2017? Met welke trend ga jij mee en welke laat je voor wat het is? Laat het ons hieronder weten in de comments!

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.