Interieurbloggers delen de ins en outs voor 2017
15 december 2016 
in Trends

Interieurbloggers delen de ins en outs voor 2017

interieurbloggers-delen-de-ins-outs-voor-2017

Het is eind december en 2017 staat voor de deur! Wij vroegen bekende interieurbloggers welke trends wij in 2017 veel gaan zien en wat er op interieurgebied écht niet meer kan. Carolien Manning van binnenhuisinspiratie trapt hem af!

Carolien Manning van Binnenhuisinspiratie

Carolien Manning woont samen met haar gezin in een nieuwbouwhuis in Groningen en is sindsdien geïnteresseerd in alles wat met woninginrichting te maken heeft. Op haar website binnenhuisinspiratie geeft ze dagelijks tips nav bezoekjes aan woonwinkels, websites en meubelboulevards. Haar stijl is warm en modern. In 2015 won het huis van Carolien de Vtwonen voorjaarshuis prijs. Daar is ze nog steeds supertrots op!

Carolien Manning aan het werk

Carolien aan het werk

 

Uit

  • De ‘Ananas’ in je interieur. Een enorme trend in 2014. Ook in 2015 kwam de Ananas volop voorbij. In allerlei kleuren en formaten. Ananassen van porselein, maar ook ananassen gedrukt op kussenhoesjes, etc. Ik zelf deed er ook aan mee. Als het aan mij ligt is de trend volledig voorbij en mogen ananassen de deur uit. Hoe leuk het ook kan staan
  • Marmeren woonaccessoires. Tja…ook ik deed ‘wederom’ aan deze trend mee. Kopjes, snijplanken, etc. Veel kwam van deze trend voorbij in huis. Bij wie niet
  • De ‘Koper’ trend. Erg leuk vond ik het! Inmiddels is de kopertrend vervangen door de goudtrend. Stiekem vind ik dat heel erg leuk! Zeker in combinatie met de Botanic trend en aarde- en houttinten.
  • Posters met Quote. Zwart wit posters met tekst had ik volop in huis. En als ik eerlijk ben nog steeds. Op de kinderkamer dan! Wat zie ik posters met tekst veel voorbij komen op internet en social media. Wat mij betreft een overkill, waardoor het voor mij niet meer hoeft. Vervangen dus!

inuit2

In

  • Warme kleuren in het interieur; terracotta, groen en diepblauw. En dat laatste is een kleur voor mij! Ik ben een grote ‘blauw’ fan. Al sinds ik een jong en klein meisje was. Mijn lievelingskleur. Tijdloos en makkelijk te combineren.
  • Warme materialen: zoals hout en natuur(steen). Hout is mijn nummer 1. Het brengt warmte in huis en is net als blauw makkelijk te combineren.
  • Een absolute must is voor mij een vloerkleed. Het verbindt het interieur. Ik heb er dan ook altijd eentje liggen in huis. Bij onze bank ligt een groot kleed en ook onze slaapkamers ontkomen er niet aan. Fijn!
  • Helaas ben ik een echte planten ‘killer’, maar geen planten is huis is een ‘NEE’, want planten zijn HOT. Wat mij betreft maken planten het interieur compleet en het staat warm & gezellig. Ik hou erg van cactussen, maar ook ben ik verliefd op de Olifantsoor.

Yoshiko Home

“Tja… en wat is hot en not??! Het belangrijkste is om bij jezelf te blijven, want zo creëer je een thuis. Wat de trends ook zijn en wat een ander ook vindt. Geluk, gezondheid en een thuisgevoel. Dat is het allerbelangrijkste! Of niet?!”

Volg jij Carolien al op Instagram?

 

Wat vind jij van de trends voor 2017? Met welke trend ga jij mee en welke laat je voor wat het is? Laat het ons hieronder weten in de comments!

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.