Marieke Rusticus stylt eerste Yoshiko Home lookbook
09 oktober 2016 
in Blogs

Marieke Rusticus stylt eerste Yoshiko Home lookbook

 

Marieke Rusticus komt uit de mode en begon ooit een ‘interieurblog’. Dat werd in no time zo populair dat ze haar eigen pop-up shop in Zwolle opende met de leukste vondsten op woongebied. Inmiddels heeft ze samen met zakenpartner Myrle Mulder haar eigen online webshop in meubels en accessoires én meer dan 40k volgers op Instagram. We zijn dus very excited dat Marieke de foto’s van het eerste Yoshiko Home lookbook heeft gestyled en van haar persoonlijke touch up heeft voorzien.

Marieke: “De artikelen uit de Yoshiko Home collectie staan echt overal mooi bij, omdat ze zo neutraal zijn. Natuurlijke tinten met zwart en wit. Het ruige zeegras geeft gelijk sfeer aan je interieur en door het formaat zijn de producten een echte eyecatcher. Ik zou het overal wel kunnen toepassen.”

spullen uit de eerste collectie van yoisho

Aan strakke lijnen met zachte materialen herken je de Marieke Rusticus Styling in je interieur. Ze geven stoerheid en gezelligheid in huis. “Yoshiko Home kent veel variëteit binnen de collectie, zo zie je heel veel manden van olifants- en zeegras, die samen echt een eenheid vormen ondanks de verscheidenheid in vorm, formaat en materiaal.”

“Zeegras en planten zijn nu een echte trend in je interieur. Die manden passen daar natuurlijk perfect in. Ik vind ze net even wat stoerder dan bij andere collecties. Daarom gebruik ik ze vaak om in te richten. Ik deel ze ook veel op social media. ‘Urban bohemien jungle’ heet deze nieuwe trend’.”

producten uit de eerste collectie van yoisho

“Yoshiko Home brengt collecties die eruit springen door de aparte manier van weven en vlechten. De eenheid zit ‘m in de grofheid. Ook doeken van jute en katoen vind ik mooi, die voelen heel puur en zacht. De prijskwaliteit verhouding is heel goed. Yoshiko Home is bovendien scherp geprijsd, waardoor er voor ieders portemonnee iets te vinden is dat matcht.”

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.