Rowena Donker stijlt Lookbook winter 2017/2018
24 november 2017 
in Blogs

Rowena Donker stijlt Lookbook winter 2017/2018

Rowena Donker van House-ProudRowena Donker van House-Proud, Styling & Interieur stylde het nieuwe lookbook waarin de trend Natuurlijk Wonen feestelijk wordt gepresenteerd. Rowena, op Instagram beter bekend als @rohouseproud, inspireert al twee jaar meer dan 85.000 volgers met te gekke woonfoto’s waarin ze dagelijks haar eigen huis omtovert tot fotostudio, ondanks beperkte ruimte met vier opgroeiende kinderen.

Rowena Donker InstagramHoewel Rowena’s huis er altijd perfect gestyled uitziet,  vindt ze het wel belangrijk dat het betaalbaar blijft. Zo klust ze zelf als het nodig is en koopt ze regelmatig spullen op Marktplaats of bij de Kringloopwinkel. Haar stijl omschrijft ze als ‘eclectisch’, een mix van oud en nieuw, van industrieel tot landelijk. “Spullen met een verhaal geven een interieur zoveel meer karakter, het is goed voor de portemonnee én beter voor het milieu. Een robuuste antieke eettafel die wel een paar butsen op mag lopen en uitwasbare hoezen op de bank. Ideaal!”

Omdat Rowena graag vintage met modern combineert past de collectie van Yoshiko home ware perfect in haar interieur. “Ik fotografeer alleen thuis en was direct enthousiast toen ik al die mooie spullen zag. Wat een keus! Er zijn inmiddels zo’n 80 artikelen, variërend van multifunctionele manden van gevlochten zeegras, tot metalen windlichten die ik persoonlijk ook heel geschikt vind om een bos bloemen in te zetten ;-)”

Aangezien de kerstperiode mijn favoriete tijd van het jaar is, was het een dubbele reden om ‘ja’ te zeggen. We woonden net in ons nieuwe huis toen ik eraan begon, dus het was extra spannend om een goede sfeer neer te kunnen zetten zoals ik die in mijn hoofd had. En alle producten zijn met de hand gemaakt wat ik een mooie kerstgedachte vind en direct een goede cadeautip in deze feestperiode.

De mooie Yoshiko home ware collectie past werkelijk in iedere stijl. Je kunt het overal goed mee combineren. Dit heb ik in het lookbook weergegeven. Kijken jullie mee?

 

 

Reactie plaatsen
Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.