Yoshiko home samenwerking met Instagram account @bijfee
25 maart 2021 

Yoshiko home samenwerking met Instagram account @bijfee

Interieur account @bijFee

Iets meer dan een half jaar geleden wist ik niet meer van Instagram dan dat het een sociaal netwerk is waarop je foto’s kunt delen. Maar na een grondige verbouwing van ons heerlijke huis ben ik me gaan verdiepen in interieuraccounts. En heb ik zelfs een eigen account aangemaakt waarop ik dagelijks nieuwe foto’s en soms video’s en Reels (deze laatste heb ik nog steeds niet goed onder de knie) post over ons vernieuwde huis. Inmiddels snap ik de ins and outs een stuk beter en laat ik me dagelijks inspireren door andere interieur feeds (zoals een verzameling foto’s met vergelijkbaar uiterlijk blijkt te heten).

@Yoshiko_homeware

Ook heb ik contact met de meest uiteenlopende mensen. Allen ook met een passie voor interieur en styling en een positieve instelling. Doordat je dagelijks even bij elkaar binnenkijkt en leest hoe het gaat, voelt Instagram inmiddels echt als een ‘tweede sociaal netwerk’. Naast de mensen die je uiteraard live in je leven hebt. Nog een leuk bijkomend voordeel is dat je de leukste woonmerken leert kennen. En dat meteen duidelijk is wat de stijl en boodschap van een merk is door hun account te bekijken. In een oogopslag zie je of iets bij je past. Zo ben ik al langer fan van Yoshiko Homeware en heb ik al jaren producten van hun in huis, maar door Instagram zag ik wat ze nog meer in hun assortiment hebben en het is prachtig!

Do-good-feel-good

En de zin ‘do good feel good’ raakte me. Dus als ik bijvoorbeeld een plaid van Yoshiko op de foto zette, dan tagde ik ze. En zo kwam ik in contact met Lisa, de oprichtster van Yoshiko. Toevallig was zij net op zoek naar een passend huis om de sfeerfoto’s van de nieuwe producten in te fotograferen voor het Lookbook 9: Lente – Zomer 2021. Wat een enorme eer dat Lisa vroeg of ik dat wilde doen! Meteen overviel me het gevoel: ‘maar dat kan ik toch helemaal niet…’ Gelukkig sloeg dat net zo snel om in naar: ‘Daar ga ik gewoon voor!’

Interieur-styling

En dus kwam een lieve medewerker een paar weekjes later met een bus voorrijden met spullen. Ik vroeg nog naar hoeveel adressen ze moest, maar nee, het was allemaal voor de shoot in ons huis. Van deze schrik bekomen ging ik aan de gang. Gelukkig met hulp van 2 vriendinnen. En zo creëerden we 3 dagen lang de mooiste hoekjes, ingerichte ruimtes en sfeerplaatjes door het hele huis en de tuin. Wat een fantastische opdracht! Mijn twee lieve mannen werden af en toe een beetje gek in ons eigen huis. Televisie kijken kon nog nét als je de grote poef en de 25 kandelaars iets aan de kant schoof, maar het was voor het goede doel: een heel blije Fee, die mocht doen wat ze het liefste doet; fotograferen, stylen in huis en werken met prachtige producten.

En niet te vergeten: de bijdrage die ik mocht leveren aan het prachtige Lookbook 9  Lente – Zomer 2021 voor Yoshiko Home!

Door Frederique @bijfee

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.