Yoshiko, nieuw Nederlands home ware merk
08 juni 2017 
in Blogs

Yoshiko, nieuw Nederlands home ware merk

Persbericht

Yoshiko home ware is een nieuw Nederlands merk op het gebied van woonaccessoires. Yoshiko staat voor kwaliteit van leven, van minder stress naar meer innerlijke rust. Daar sluit de collectie manden, tassen, vloerkleden, sjaals en accessoires naadloos op aan. Home ware met net dat vleugje extra luxe waardoor je geïnspireerd raakt. 

Do good – feel food
Thuis waarborgt de essentie van het leven, je kunt er ontspannen en je zintuigen kalmeren… Relax mode ‘on’… Yoshiko home ware wordt op een eerlijke manier geproduceerd, zodat je je kunt omringen met producten, die je een do good – feel good beleving geven en er natuurlijk trendy uitzien.

Oprichtster Lisa van Roode
Lisa van Roode is al jarenlang werkzaam in de modewereld. Voor bekende modeketens laat zij in het buitenland grote volumes kleding en home ware produceren. Door deze ervaring beschikt Lisa over een enorm netwerk van producenten tot designers in verschillende landen. Nu zet ze die allemaal in voor haar eigen merk Yoshiko.

Producten voor binnen- en buitenleven
Naast verschillende grote zitkussens en poefs is er ook veel voor het buitenleven; zoals hamamdoeken, kussens, krukjes, kokoslichtjes en waterkannen voor frisse zomerdrankjes. De producten hebben een Oosterse & Westerse look, passen bij een vintage & modern interieur, zijn gemaakt van natuurlijke, duurzame materialen, zijn exclusief en toch toegankelijk en zijn mooie & betaalbare accessoires. Prijzen variëren van €14,95-€99,95.

Geliked door stylistes, woonblogs & instagrammers
Yoshiko home ware is al op 50 verkooppunten te krijgen en wordt online verkocht. Daarnaast hebben bekende woonstylistes als Marieke Rusticus, Carolien Manning en Sanne van &stijl het merk omarmd en veel gepost op social media.

Hulp aan stichting Vialisa.com, Bangladesh
Kijk ook eens op de site www.vialisa.com (een andere Lisa:-). Deze stichting helpt vrouwen in Bangladesh aan een beter leven door educatie en een baan waarmee ze zichzelf en hun gezinnen kunnen onderhouden. Lisa van Roode heeft goed contact met deze stichting en doneert hier een deel van de opbrengst van Yoshiko eraan.

YOSHIKO, www.yoshikohome.com
Tinstraat 3E, 2984 AN  RIDDERKERK, Tel. 0180-397779 | 06-53431914

Reactie plaatsen

Wil je 10% korting op je eerste bestelling?

Laat je naam & e-mailadres achter 
Ontvang direct de
eenmalige kortingscode.